Leasedesk Powered by BD Lease

In 1997 is BD Lease opgericht. Sinds die tijd zijn we actief als onafhankelijk tussenpersoon voor financiering van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s. BD Lease bemiddelt en adviseert objectief op het gebied van operational lease en financiering.

Jaarlijks bemiddelt BD Lease bij ruim 3000 lease- en financieringscontracten. Sinds ons begin hebben we al meer dan 10.000  klanten naar volle tevredenheid geholpen, met het vinden van een operational lease auto!

Wij monitoren de markt: door onze intensieve samenwerking met maatschappijen leasebedrijven kunnen wij u het scherpste tarief aanbieden. En dat niet alleen, we zorgen ook voor de beste voorwaarden! Daarnaast blijven wij gedurende de gehele looptijd uw contactpersoon, en springen waar nodig in de bres.

Waarom Operational Lease via Leasedesk?

Bij Leasedesk staat de klant absoluut op nummer één, dit is de reden dat er veel tijd wordt besteed aan de persoonlijke aandacht voor u als klant. Wij vinden het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van wat u wilt. Daarom luisteren we graag naar uw wensen op het gebied van operational lease. Wat die wensen ook zijn, wij gaan ermee op zoek naar een passende operational lease auto. Zodat u tevreden wegrijdt in uw droomauto. Daarnaast biedt Leasedesk altijd de scherpste leaseprijzen, service op maat, en zitten er geen verborgen kosten aan onze diensten.

Het is dus niet voor niets dat Leasedesk de grootste onafhankelijke tussenpersoon is. Leasedesk doet alleen zaken met kwaliteitsleasemaatschappijen, waardoor u als lessee altijd verzekerd bent van de beste service. Daarnaast heeft u bij ons altijd een vast en persoonlijk aanspreekpunt. Uw contactpersoon bij Leasedesk weet daardoor wie u bent en wat uw wensen zijn. Zo zorgen wij dat u zich bij ons altijd welkom voelt. En om te zorgen dat u zo tevreden mogelijk bent, doen onze medewerkers voor u graag dat stapje extra! Zo helpen wij u niet alleen met het vinden van uw operational lease auto, maar ook daarna zijn wij uw aanspreekpunt voor vragen.

Vergelijken leasebedrijven

Leasedesk is er voor de klant. Maar wat betekent dat voor u? Ons sterke punt is dat Leasedesk voor u uitgebreid kijkt en vergelijkt. Zo kunnen wij de beste deal voor u vinden. Ook als u eenmaal uw operational lease auto gevonden hebt staan wij u bij. Met raad en daad, gedurende de gehele contractperiode.
Daarom kan bij Leasedesk de klant op ons rekenen.

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw naam en tel.nr in, dan bellen we u terug.

 • Post

  Postbus 2092
  4800 CB BREDA
  info@leasedesk.nl

 • Bezoekers

  Neerloopweg 15
  4814 RS te Breda

 • De beste deal
 • Direct vergelijken
 • Transparant
 • Persoonlijk advies
 • Inkoopkracht