Leasedesk: Uw vergelijker voor Operational Lease

Door de grote hoeveelheid leasemaatschappijen kan het soms zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Leasedesk biedt daarbij uitkomst. Wij zijn de grootste onafhankelijke bemiddelaar in operational lease contracten van Nederland. Leasedesk biedt een oplossing om snel en gemakkelijk de beste lease auto voor u te vinden. Onze tool vergelijkt veel verschillende leaseauto’s én leasemaatschappijen. Als u een model hebt uitgekozen kunt u bij ons ook voor verschillende modellen de leaseprijs berekenen.

Expert in zakelijk leasen sinds 1997

In 1997 richtte BD Lease Leasedesk op. Vanaf het begin zijn wij al een onafhankelijke en betrouwbare partner in operational lease. Wij willen het vinden van de juiste operational lease auto zo gemakkelijk mogelijk maken voor onze klanten. Met slechts enkele muisklikken kunt u een selectie maken uit verschillende modellen en leasemaatschappijen. Onze website doet al het kijken en vergelijken voor u. De leaseoffertes zijn realtime, wat betekend dat ze constant actueel en up-to-date zijn.

Veel ervaring met zakelijk leasen


Deze werkwijze heeft zich dan ook bewezen. Door de jaren heen hebben wij vele duizenden tevreden klanten gehad die allemaal hun perfecte lease auto hebben gevonden via Leasedesk. Zij zijn u voorgegaan: neemt u ook de volgende stap? Leasedesk helpt u graag, net als vele andere tevreden klanten, om dé lease auto te vinden die geschikt is voor u.

Sinds de oprichting van Leasedesk zijn wij uw betrouwbare en ervaren partner voor operational lease. Door deze vele jaren ervaring kunnen wij inkoopkracht bundelen. Dit betekent dat u als klant verzekert bent van de beste operational lease aanbieding. Wij willen garanderen dat u de beste offerte krijgt.

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw naam en tel.nr in, dan bellen we u terug.

 • Post

  Postbus 2092
  4800 CB BREDA
  info@leasedesk.nl

 • Bezoekers

  Neerloopweg 15
  4814 RS te Breda

 • De beste deal
 • Direct vergelijken
 • Transparant
 • Persoonlijk advies
 • Inkoopkracht