Hoe werkt leasen?


Het operational leasen van een auto is een vorm van huren.
Daarnaast kunt u afspreken om een bedrag in de leaseprijs op te nemen voor andere kosten, zoals verzekeringen, onderhoud schade en pechhulp. Bij alle calculaties op de website zijn deze kosten inbegrepen.

 

Hoe werkt zakelijk leasen?

Als ondernemer kunt u voor de keuze komen te staan om privé een auto aan te schaffen of een auto te leasen voor zakelijk gebruik. Een auto leasen kan een stuk voordeliger uitpakken. Dat is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en of u veel of weinig kilometers op jaarbasis maakt.


Hoe werkt zakelijk leasen? Kortgezegd wordt er een auto op basis van lease ter beschikking gesteld. De auto blijft op naam staan van de leasemaatschappij, na de looptijd kunt u ervoor kiezen om de auto over te nemen, of in te leveren bij de leasemaatschappij.
Het leasen van de auto is een goede optie voor ondernemers en werkgevers.

Vergelijk operational lease auto’s op Leasedesk


Gaat u veel zakelijke kilometers rijden in een betrekkelijk goedkope auto? Houd dan de auto aan als privé eigendom. Wilt u de auto niet al te veel gebruiken en rijdt u in een wat duurder model, dan zou het zomaar slim kunnen zijn om de auto op de zaak te zetten. Belangrijk is dat u dit vooraf goed uitzoekt. Alleen dan maakt u de meest voordelige beslissing. Uw accountant kan u hier perfect in adviseren.


Bij Leasedesk kunt u met onze handige vergelijkingsmodule verschillende Full Operational Lease offertes met elkaar vergelijken, en op basis van uw wensen de beste deal samenstellen.
Naast MKB en ZZP kan Leasedesk ook de startende ondernemer bedienen.

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw naam en tel.nr in, dan bellen we u terug.

 • Post

  Postbus 2092
  4800 CB BREDA
  info@leasedesk.nl

 • Bezoekers

  Neerloopweg 15
  4814 RS te Breda

 • De beste deal
 • Direct vergelijken
 • Transparant
 • Persoonlijk advies
 • Inkoopkracht