Auto leasen met operational lease:

Het leasen van auto’s kan op diverse manieren. Zowel op het gebied van private lease als zakelijke lease zijn er veel mogelijkheden en aanbieders. Leasedesk vergelijkt voor u zakelijke leaseaanbieders.

Een auto rijden op basis van operational lease is een populaire service: u betaalt als klant alleen een maandelijks bedrag, de zogenoemde lease prijs, voor het gebruik van de operational lease auto. Alle overige kosten, waaronder het onderhoud, de autoverzekering en motorrijtuigenbelasting, komen voor de rekening van de leasemaatschappij.

Gemakkelijk zakelijk leasen met Leasedesk

Operational lease is een bijzondere vorm van huren. Gratis is de service niet, maar u kunt er als berijder van een auto fantastisch kosten mee besparen. Zo hoeft u nooit bang te zijn voor een hoge rekening van de garage. Anderzijds is het verstandig om alle bestaande leaseconstructies goed te onderzoeken voordat u een keuze maakt. Er zijn nogal wat ingewikkelde en dure lease constructies op de markt.

Daarom is Leasedesk de ideale dienstverlener als het gaat om het kiezen van een lease overeenkomst die bij u past. U kiest zelf de auto, de hoogte van het maandbedrag en welke kosten binnen de lease constructie zijn ondergebracht. Na afloop van de lease periode levert u de auto weer in bij de lease maatschappij. U wordt dus geen eigenaar van de auto, u kunt er echter voor kiezen om een koopoptie te nemen. De leasetermijnen kunnen worden opgenomen in de boeken als gemaakte kosten, en zijn dus fiscaal aftrekbaar.

Operational Lease auto’s vergelijken met Leasedesk

Mocht u aan het einde van de lease periode de auto over willen nemen van de leasemaatschappij moet u met hen in gesprek. Dit is overigens geen standaardprocedure.
Leasedesk vergelijkt de aanbiedingen van verschillende leasemaatschappijen in een paar klikken. Kies bijvoorbeeld de lease auto en het model waar u voorkeur naar uitgaat, het aantal te rijden kilometers op jaarbasis en wij bieden u een aantal passende voorstellen. Beoordeel de voorstellen en kies de offerte die het best bij uw situatie past. Mocht u hierbij hulp nodig hebben dan staan onze experts voor u klaar. Wij regelen het voor u!

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw naam en tel.nr in, dan bellen we u terug.

 • Post

  Postbus 2092
  4800 CB BREDA
  info@leasedesk.nl

 • Bezoekers

  Neerloopweg 15
  4814 RS te Breda

 • De beste deal
 • Direct vergelijken
 • Transparant
 • Persoonlijk advies
 • Inkoopkracht