Leaseprijs berekenen bij auto leasen

Kiest u voor een goedkope lease of juist een hoger segment auto lease? Gaat u voor full operational lease en betreft dit een zakelijke lease? Dan zeggen wij: “Voor elke portemonnee is er een lease mogelijkheid te vinden.” Leasedesk heeft de mooiste aanbiedingen voor u op een rijtje gezet. Kijk en vergelijk: goedkoop leasen, zakelijk leasen en meer. Een belangrijke tip: denk vooraf goed na over wat u wilt en wat uw (financiële) mogelijkheden zijn.

Lease vergelijken en leasebedrag berekenen

De samenstelling van de leaseprijs is compleet afhankelijk van het merk auto, het model en het aantal kilometers dat u per jaar wilt gaan rijden. Daarnaast zit in de leaseprijs een bedrag opgenomen voor het onderhoud van de auto, de autoverzekering, vervangend vervoer en indien gewenst winterbandenregeling of brandstofpas.
U kunt in enkele eenvoudige stappen het leasebedrag berekenen met de vergelijkingsmodule van Leasedesk. Controleer ook in welke bijtelling de gekozen auto valt. Zoek bijvoorbeeld op uw gewenste merk en model/uitvoering. U kunt ook aangeven op welke brandstof de auto moet rijden. Naar wens kunt u accessoires toevoegen.

Leaseprijs bereken met de vergelijkingsmodule


Bereken het leasebedrag voor uw auto met onze vergelijkingsmodule. Leasedesk is de ideale vergelijkingssite voor het vergelijken van aanbiedingen van leasemaatschappijen. Goedkoop leasen behoort uiteraard tot de opties, maar is geheel afhankelijk van uw wensen en rijgedrag. Leasedesk vergelijkt alleen kwaliteitsleasemaatschappijen. Het voordeel hiervan is dat het serviceniveau op een hoger niveau staat. Leasedesk is geen statische vergelijkingssite, maar de offertes worden realtime weergegeven. Wat betekend dat deze offertes altijd up-to-date zijn. Ook kunt u bij eventuele vragen gewoon contact op nemen met een medewerker die u persoonlijk te woord staat. Wij werken niet met voice response, maar alleen met betrokken medewerkers bij wie de persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Zo komt u eenvoudig tot de beste lease overeenkomst, zowel in prijs als kwaliteit, voor de auto die u wilt.

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw naam en tel.nr in, dan bellen we u terug.

 • Post

  Postbus 2092
  4800 CB BREDA
  info@leasedesk.nl

 • Bezoekers

  Neerloopweg 15
  4814 RS te Breda

 • De beste deal
 • Direct vergelijken
 • Transparant
 • Persoonlijk advies
 • Inkoopkracht