Dacia lease vergelijken

Lease vandaag nog op basis van operational lease een nieuwe Dacia. Afhankelijk van het model dat je kiest en de bijpassende opties kun je met de vergelijkingsmodule van Leasedesk de beste aanbieding voor jouw nieuwe Dacia vinden. Aanbiedingen vergelijken is een must, want er is tegenwoordig een jungle aan lease mogelijkheden op de markt. Met slechts een paar klikken krijg je de beste offertes op een rijtje.

Operational lease is een vorm van leasen waarbij de kredietverstrekker een deel van het economische eigendom behoudt door zelf het onderhoud van de auto te organiseren. Zo blijft de auto in goede staat en loopt de eigenaar minder risico op waardevermindering. De persoon die in de auto rijdt kan mooi gebruik maken van een nieuwe auto die aan alle veiligheidsvoorwaarden voldoet. Let wel op de voorwaarden in de lease overeenkomst, juist bij goedkoop leasen. In het leasebedrag zit een deel opgenomen voor de investering en rente, maar ook voor een mogelijke vergoeding in geval van schade. Leasen lijkt dus op huur.

Operational Dacia lease

Het grootste verschil tussen financial en operational leasing is dat er bij de eerste vorm een mogelijkheid tot aankoop van de auto is. Bij operational lease is de leasetermijn relatief kort als je die vergelijkt met de economische levensduur. De opbrengst aan ‘huurgeld’ is kleiner dan de originele investering in de auto.

Bekijk nu jouw mogelijkheden voor het leasen van een Dacia met onze vergelijkingsmodule en kies de Dacia lease die het beste past bij jouw wensen en eisen.

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw naam en tel.nr in, dan bellen we u terug.

 • Post

  Postbus 2092
  4800 CB BREDA
  info@leasedesk.nl

 • Bezoekers

  Neerloopweg 15
  4814 RS te Breda

 • De beste deal
 • Direct vergelijken
 • Transparant
 • Persoonlijk advies
 • Inkoopkracht