Citroën lease vergelijken

Altijd al een Citroën willen rijden? Rijd je juist al jaren Citroën en ben je toe aan een ander of nieuw model? Of heb je gewoon zin om in het nieuwste model van Citroën te stappen? Met de operational lease mogelijkheden van tegenwoordig is het wellicht even zoeken, maar gegarandeerd vind je online een offerte die bij jouw wensen past. Met de vergelijkingsmodule van Leasedesk krijg je verschillende offertes aangeboden. De offertes zijn op basis van de keuzes die je maakt: prijs, merk, model, brandstof, transmissie, etcetera.

Hoe werkt operational lease? Operational lease is vergelijkbaar met huurkoop. Per maand betaal je een vast bedrag voor de Citroën lease. In dit bedrag zit een deel voor rente- en afschrijvingskosten, een deel voor de autoverzekering en motorrijtuigenbelasting en een deel voor het onderhoud van de auto. Jij als klant kunt in de auto rijden en de leasemaatschappij regelt de rest. Daar betaal je dus ook het maandelijkse leasebedrag voor. Let op dat de leasemaatschappij wel officieel de eigenaar van de auto blijft.

Snel op weg met de beste Citroën lease

Leasedesk is de ideale vergelijkingssite voor het berekenen van een goedkope Citroën lease en het vergelijken van de voorwaarden. Onze website staat bol van de verschillende operational lease aanbiedingen en werkt heel praktisch. Je vult in welke Citroën je zou willen rijden en onder welke condities. Vervolgens ontvang je met enkele muisklikken een aantal passende lease offertes op je scherm. Het vergelijken kan beginnen!

Wil je meer informatie over offertes vergelijken via Leasedesk? Dan kun je via de website contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij houden namelijk van de persoonlijke benadering. Het is dé manier om de beste offerte en beste prijs voor jouw Citroën lease te vinden.

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw naam en tel.nr in, dan bellen we u terug.

 • Post

  Postbus 2092
  4800 CB BREDA
  info@leasedesk.nl

 • Bezoekers

  Neerloopweg 15
  4814 RS te Breda

 • De beste deal
 • Direct vergelijken
 • Transparant
 • Persoonlijk advies
 • Inkoopkracht